lichtplan Studio Valentijn is specialist op het gebied van verlichting!

We bieden een aantal opties aan om tot het gewenste lichtadvies en lichtplan te komen.
Studio Valentijn is sterk in het ontwikkelen van totaalconcepten;  hier ligt onze kracht.
We zijn gespecialiseerd in het maken van lichtplannen; van ontwerp tot levering en uitvoering.

Hieronder vind je ons stappenplan met prijsindicaties.

1. Lichtadvies en lichtplan op locatie

Welke verlichting past bij mijn nieuwe inrichting, het licht ‘klopt niet’ in mijn huidige woning, ‘help’ ik kan niet kiezen tussen al dat verlichtingsaanbod. Wij kunnen je hierbij helpen!
Na een introductiegesprek waarbij de wensen worden besproken, maken we een lichtplan op locatie. Op een tekening wordt aangegeven waar armaturen geplaatst kunnen worden. Tevens bespreken we welk type armatuur (wand, inbouw/opbouw, direct/indirect, vloer, etc.) met welke lichtbron het meest geschikt is om het beoogde resultaat te bereiken.  Dit gesprek duurt maximaal  2,5 uur. Dit advies is voor uw elektricien een prima leidraad voor het elektraplan.

Prijs €349,- incl btw

Mocht je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen.


2. Uitgebreid lichtplan 1 ruimte

  • Intakegesprek op locatie, we bespreken je wensen, de technische mogelijkheden en je budget voor 1 ruimte, bijvoorbeeld de begane grond met aangrenzend de keuken.
  • Lichtplan: een plattegrond waarop de posities van de verschillende soorten licht zijn ingetekend. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van
    wat waar komt. Om dit lichtplan te kunnen maken is een grove interieurindeling van meubelopstelling/keuken gewenst, wij kunnen je ook bij helpen.
  • Presentatie met de voorgestelde armaturen en het effect van deze verlichting.
  • Een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden. Aan de hand hiervan kunnen we een offerte opmaken en jouw of je installateur/aannemer compleet ontzorgen.
  • Wanneer het lichtplan goedgekeurd is ontvang je een tekening in DWG en PDF t.b.v de uitvoering met maatvoering.
  • Met al deze informatie kunnen de aannemer en de elektriciën aan de slag om de voorbereidingen te treffen, zoals bijvoorbeeld sparingen maken in het plafond volgens tekening voor inbouwspots, en uiteindelijk de armaturen plaatsen.

Het lichtplan wordt digitaal toegestuurd en daarna maken we een presentatie afspraak om de ontwerp keuzes mondeling toe te lichten.

Door ons grote netwerk welke we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we de armaturen ook aantrekkelijk aanbieden en leveren aan jouw of de betreffende installateur/aannemer.
We werken zelf met een super team van installateurs, aannemers en leveranciers uit de regio Utrecht/Amsterdam.

Prijsindicatie vanaf € 750,-  incl. btw (vanaf 8uur)
afhankelijk van aantal m2 en ruimtes


3. Lichtadvies op maat – nieuwbouw project / tuin

Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je huidige woning compleet gaat verbouwen of een kavel hebt gekocht waar je je droomhuis op gaat bouwen of een lichtplan voor je tuin. Dan past dit lichtadvies op-maat het beste.

Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Prijsindicatie vanaf €1.250,- incl. btw
Uurtarief €95,- incl. btw


4. Lichtadvies zakelijke projecten

We werken voor een tal van zakelijke opdrachtgevers en (interieur)architecten, en ontwerpen voor hun lichtplannen voor onder andere retail, horeca, scholen, bibliotheken en zorginstellingen.
Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.


5. De Lichtschool; Lichtopleiding voor interieurontwerpers

De Lichtschool is onderdeel van Studio Valentijn en is opgericht door lichtontwerper en interieurarchitect Annelies Valentijn. De Lichtschool is een jong, fris en creatieve vakopleiding en bieden lichtopleidingen, lichtcursussen en lichtworkshops aan voor interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels. Daarnaast verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Oprichtster Annelies Valentijn: “ Ik vind dat er veel te weinig aandacht is voor verlichting in het interieuronderwijs. “Architectuur en verlichting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is er binnen ontwerp opleidingen opvallend weinig aandacht voor verlichting. Ook lijkt het er nog altijd op dat verlichting niet de vanzelfsprekende aandacht heeft van de interieurarchitect of – stylist”. Dat moet anders! Daarom ben ik in 2018 gestart met De Lichtschool; wij maken het lichtvak begrijpelijk.

Ja!  ik wil meer weten over De Lichtschool


Partners

FLOS


We werken binnen een straal van 45min rondom Breukelen. Woon je verder dan 15 kilometer buiten Breukelen, dan berekenen we reiskosten. We rekenen hiervoor €0,35 ct/p km.
Wanneer wij voor jouw aan de slag gaan vragen we een aanbetaling van 50%.
Ons uurtarief bedraagt €95,- incl. btw per uur.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de lichtadvies mogelijkheden te bespreken