Nog een paar plekken vrij; 2-daagse lichtopleiding lichtontwerper

Goede verlichting brengt harmonie en sfeer in het interieur. Met een goed doordacht plan kun je deze harmonie creëren. Tijdens de lichtopleiding maken leer je kijken naar en werken met licht: direct en indirect licht, kleur, lichtcontrasten en licht op verschillende hoogtes. Na deze training kun je een lichtplan op maat presenteren bij je interieurontwerp – en daar is op dit moment veel vraag naar.

INFORMATIE
Het kiezen van de juiste lampen voor een interieur blijft een van de lastigste dingen. Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting. Tijdens de basisopleiding lichtontwerper ga je in een groep aan de slag met het maken van een lichtplan voor een particuliere woning.

DATA 2018

Dag 1: Maandag 9 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur – Locatie Utrecht

Dag 2: Maandag 16 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur – showroom/werkplek bij een gerenommeerd lichtfabrikant in Amsterdam of Amstelveen ( beide gratis parkeren en goed bereikbaar met OV)

Voor meer informatie en inschrijven:
https://www.delichtschool.nl/inschrijven

Of bel/whatsapp met Annelies op 06-19050154

Of kijk voor onze andere vakopleidingen op:
https://www.delichtschool.nl/3-daagse-vervolgopleiding-lichtontw

www.delichtschool.nl