NIEUW!! De Lichtschool; creatieve vakopleiding lichtcursus

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je vak? Ben je interieurstylist, werk je in de woonbranche of ben je installateur en wil je je dienstenpakket uitbreiden?

De Lichtschool bied je de mogelijkheid om te groeien in je vak. Leer op onze school creatieve lichtplannen maken als een pro; van offerte tot presentatie.

Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.

Hieronder alle vakopleidingen voor het eerste kwartaal van 2018: schrijf je nu in voor een lichtcursus!

1-daagse lichtworkshop Utrecht
De training wordt gegeven door Annelies Valentijn. In 1 dag verwerf je de benodigde basiskennis van lichtbronnen, armaturen en led-techniek. Wat is CRI? Wat is Kelvin? In de ochtend krijg je een presentatie en in de middag brengen we met een hands-on opdracht de opgedane kennis in de praktijk. Tussendoor is er voldoende ruimte voor vragen. Het stappenplan dat je binnen deze training doorloopt, leidt je langs alle facetten van het maken van een lichtplan. Na deze training kun je bij jouw interieurontwerpen een lichtplan op maat presenteren.
 
DATA 2018
Donderdag 22 februari 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur – The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
Donderdag 22 maart 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur  – The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
 
 
2-daagse basisopleiding lichtontwerper Utrecht/Amsterdam
Het kiezen van de juiste lampen voor een interieur blijft een van de lastigste dingen. Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting. Tijdens de basisopleiding lichtontwerper ga je in een groep aan de slag met het maken van een lichtplan voor een particuliere woning.
 
In twee trainingsdagen leert Annelies Valentijn je alles rondom het voorbereiden en het maken van een lichtplan. Op de tweede dag leer je meer over de praktijk, tijdens een excursie naar een lichtbedrijf.
 
DATA 2018
Dag 1: Donderdag 5 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur – The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
Dag 2: Donderdag 19 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur – showroom Delta Light Amsterdam
           Burgemeester Stramanweg 104, 1101 AA Amsterdam (gratis parkeren)
 
3-daagse vervolgopleiding lichtontwerper Utrecht/Amsterdam
 
Heb je een lichtcursus gevolgd en zoek je meer verdieping? Met name specifiek voor kleine projecten zoals een schoonheidssalon, winkel, horecagelegenheid, klein kantoor of particuliere woning? Schrijf je dan nu in voor de vervolgopleiding lichtontwerper. Een toegankelijke opleiding met aandacht voor techniek, praktische uitwerking en vormgeving van lichtplannen zonder de commerciële aspecten uit het oog te verliezen.
 
Data 2018 volgt