We bieden een aantal opties aan om tot het gewenste interieuradvies te komen.
Studio Valentijn is sterk in het ontwikkelen van totaalconcepten;  hier ligt onze kracht.
We nemen in het ontwerp alle essentiële ontwerp elementen mee en starten met een doordacht indelingsontwerp.
Het resultaat is een mooi passend ontwerp dat direct of in fases uitgevoerd kan worden; door jezelf of door Studio Valentijn. 

Hieronder vind je ons stappenplan met prijsindicaties.

1. Interieuradvies op locatie

Wil je graag wat meer kleur in huis, wil je nieuwe verlichting en kom je er zelf niet of vind je keuzes maken lastig? Wij kunnen je hierbij helpen!
Na een introductiegesprek waarbij de wensen worden besproken, lopen we met de plattegrond in de hand door het desbetreffende project of geven advies vanaf de bouwtekeningen. We geven advies&tips over de beste indeling, kleuren en verlichting, maken snelle schetsen en kunnen eventueel direct met de meubels schuiven voor het beste resultaat. Dit gesprek duurt ongeveer 2,5 uur. Met dit advies kun je verder zelf aan de slag gaan.

Prijs €349,- incl btw (2,5uur)

Mocht je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen.


2.a Totaal interieurontwerp

In een intakegesprek van ca. 2 uur worden je wensen met betrekking tot sfeer, indeling, meubels en afwerking besproken van 1 ruimte/verdieping. Het plan wordt digitaal toegestuurd en daarna maken we een presentatie afspraak om de ontwerp keuzes mondeling toe te lichten.

  • Moodboard > welke stijl is de rode draad door je interieur
  • Indelingsontwerp > we tonen verschillende indelingen van de ruimte
  • Lichtplan > in de plattegrond geven we de posities en type verlichting weer ( spot, hanglamp, leeslamp, direct/indirect/diffus licht ect.)
  • Kleur- en materialenplan voor vloeren, wanden en raamdeco.
  • Voorstel meubels
  • 1 correctieronde, eventueel nog een presentatiemoment

Dit interieurontwerp is de start van je interieur project. We kunnen je ook begeleiden in het maken van definitieve productkeuzes, het advies over aankopen , maar ook in de vorm van projectbegeleiding in de uitvoering. In onderstaande stap 2.b lees je hier meer over.

Prijsindicatie €950,- / €1.800,-   incl. btw (vanaf 10uur)
afhankelijk van aantal m2 en ruimtes


2.b Productvoorstel interieurontwerp & begeleiding

In dit voorstel geven we de producten weer waarmee de gewenst stijl wordt neergezet, dus exacte type en merken van de bank, tafel, stoelen. Maar ook een uitgewerkt plan voor de gordijnen, raambekleding en vloerkleden. Je ontvangt van ons een uitgewerkt voorstel in beeld en tekst;  dit vormt de basis van wat je aan kunt schaffen, bij welke winkels en wat de richtprijs is.
Door ons grote netwerk welke we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we deze producten ook aantrekkelijk aanbieden en leveren.
Het is ook mogelijk dat we samen op pad gaan naar showrooms en we je adviseren bij het maken van de juiste keuzes en combinaties van materialen en kleuren.

We werken met een super team van schilders, meubelmakers, aannemers, installateurs, stukadoors en stoffeerders uit de regio Utrecht/Amsterdam.

Prijsindicatie vanaf €750,-  incl. btw ( 8uur)
Prijsindicatie shoppen & begeleiding op uurbasis €95,- incl btw per uur.


3. Interieuradvies op maat – nieuwbouw

Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je huidige woning compleet gaat verbouwen of een kavel hebt gekocht waar je je droomhuis op gaat bouwen. Dan past dit op-maat advies het beste. Als interieurarchitecten kunnen we al in een vroeg stadium meedenken met het ontwerp van de bouwkundig architect; draaien de deuren goed, klopt de indeling, toch dat kookeiland of een maatwerk badkamer. We kunnen de bouw begeleiden en meedenken met de uitvoering.
Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Eerst een interieuradvies op locatie nr.1 is uiteraard mogelijk en dan kunnen we daarna kijken wat er verder uitgewerkt dient te worden voor jullie droomhuis.

Prijsindicatie vanaf €1.800,- incl. btw
Afhankelijk van aantal m2 en ruimtes, ons uurtarief is €95,- incl. btw per uur


4. Maatwerk meubels

Omdat elke woonwens zo specifiek is passen we in onze interieurontwerpen regelmatig maatwerk toe. We werken graag met maatwerkoplossing zoals kastenwanden, kinderspeelplekken en haard/tv meubels om tot in de kleinste details een meubel kunnen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. De tekeningen hiervoor zijn voorzien van maatvoering, kleur- en materiaaladvies. We werken met onze vaste meubelmakers ICW Woerden  , met een klein team van specialisten worden de meubels in hun werkplaats in Woerden gemaakt en geplaatst door hun eigen vakmensen.
Uiteraard kan ook jouw eigen timmerman aan de slag met ons meubelontwerp.

Prijsindicatie €300,- / €800,- per item


5. Kantoorinrichting

Studio Valentijn is sterk in het ontwikkelen van concepten voor kantoren. Wil je meer beleving creëren voor je klant en de werknemerstevredenheid verhogen? We kunnen samen jouw onderneming inrichten, zodat er een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte ontstaat.
Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Prijsindicatie zakelijke projecten op aanvraag


We werken binnen een straal van 45min rondom Breukelen. Woon je verder dan 15 kilometer buiten Breukelen, dan berekenen we reiskosten. We rekenen hiervoor €0,35 ct/p km.
Wanneer wij voor jouw aan de slag gaan vragen we een aanbetaling van 50%.
Ons uurtarief bedraagt €95,- incl. btw per uur.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de interieuradvies mogelijkheden te bespreken