studio wij ontwerpen uw interieur en geven licht de juiste plek

Studio Valentijn is een veelzijdige studio voor interieurarchitectuur, gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en het maken van lichtplannen.

Annelies heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, na ruime werkervaring te hebben opgedaan bij diverse interieurbureaus, woonwinkels en lichtbedrijven heeft Annelies in 2006 haar eigen ontwerpstudio opgericht. In samenwerking met verschillende partijen maakte ze tientallen licht- en interieurplannen voor woonhuizen, kantoorpanden en horecagelegenheden in binnen- en buitenland.

Daarnaast maakte ze interieurconcepten voor IKEA en ontwikkelt ze op freelance basis  lichtconcepten bij DeltaLight, FLOS en Signify ( Philips Lighting) voor onder andere de showroom van MOOOI in New York en Amsterdam, TESLA autoshowroom, diverse bibliotheken, horeca-gelegenheden, winkelshowrooms en beursstands oa voor Design District.

De stijl van Studio Valentijn is te herkennen aan de tijdloze, heldere en doordachte conceptmatige ontwerpen, uitgewerkt tot in de kleinste details.

De Lichtschool is onderdeel van Studio Valentijn en is opgericht door Annelies. We zijn een jong, fris en creatieve vakopleiding en bieden lichtopleidingen, lichtcursussen en lichtworkshops aan voor interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels. Daarnaast verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

 

BNO-logo

logo_architectenregister01