Onderwijs Ontwikkel en verras jezelf

Verras en ontwikkel jezelf

Trends spotten, concepten bedenken, beurzen en leveranciers bezoeken, lezingen bijwonen, horen allemaal bij ons vak om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Om deze vakkennis te delen is Annelies Valentijn, eigenaar van Studio Valentijn, verbonden als freelance onderwijs professional en examenbegeleider aan diverse opleidingsorganisaties. Annelies is gespecialiseerd in;

  • Procesbegeleiding
  • Feedback training
  • Stagebegeleiding & studievoortgang gesprekken
  • Examentraining voor oa de vakgebieden; interieurarchitectuur, conceptontwikkeling, projectarchitectuur, interieurstyling en specialisme verlichting

 

Oprichtster De Lichtschool

De Lichtschool is onderdeel van Studio Valentijn en is opgericht door lichtontwerper en interieurarchitect Annelies Valentijn. We zijn een jong, fris en creatieve vakopleiding en bieden lichtopleidingen, lichtcursussen en lichtworkshops aan voor interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels. Daarnaast verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Goed lichtadvies kunnen geven is waardevol; wij maken je wegwijs in alle aspecten voor het maken van een lichtplan. Leer op onze vakopleiding creatieve lichtplannen maken als een pro; van offerte tot presentatie. Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.

VOOR MEER INFO, DATA EN INSCHRIJVEN KLIK HIER

Oprichtster Annelies Valentijn: “ Ik vind dat er veel te weinig aandacht is voor verlichting in het interieuronderwijs. “Architectuur en verlichting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is er binnen ontwerp opleidingen opvallend weinig aandacht voor verlichting. Ook lijkt het er nog altijd op dat verlichting niet de vanzelfsprekende aandacht heeft van de interieurarchitect of – stylist”. Dat moet anders! Daarom ben ik in 2018 gestart met De Lichtschool; wij maken het lichtvak begrijpelijk.

crkbo onderwijs cursus interieuropleiding